Изграждане на системи за управление на сдржанието

 
 

Системи за управление на съдържанието – Вие редактирате и добавяте всичко

info wheel

Когато трябва да се изгради един сайт, ние се интересуваме дали ще се налага регулярно актуализиране на информацията в него. Ако отговора е "да", трябва да бъде изграден административен панел на сайта или да се използва система за управление на съдържанието CMS. Препоръчваме Joomla, която е международно призната CMS, с интуитивен за администриране интерфейс дори за начинаещ потребител в Интернет.

Ние включваме едночасово обучение за работа с административния панел в рамките на нашите уеб пакети, като по този начин вие ще разполагате с необходимия минимум от знания за да можете сами да управлявате вашия уеб сайт с помощта на Joomla. Можем да ви предоставим и списък на безплатни онлайн ръководства за работа Joomla, за да добиете по-солидни знания.

Не е възможно просто да добавите CMS към съществуващ сайт, защото това трябва да бъде проектирано от самото начало, въпреки че има и случай при които това е възможно.
При нужда нашия екип от разработчици и дизайнери може да проектира и поръчкови CMS системи.

Изграждането на голям сайт е само част от решението, защото в последствие е нужна постоянна поддръжка. За тези, които не желаят да администрират сами своя сайт Парадокс Интерактив може да предложи индивидуална поддръжка.website-maintenance

Възможно е да желаете да се направят спешни промени в сайта си преди презентация или бизнес среща. Това, което очаквате от вашия дизайнер или разработчик е действие и реакция. Ние сме чували много пъти от клиенти, които избират нас  оплаквания от липсата на контакт и лоши времена за реакция от страна на старите фирми, с които са работили.

Като малък екип, който се увеличава всяка година, ние предлагаме бизнес адекватна услуга  7 дни седмично, ако е необходимо, за да се гарантира, че вашия бизнес получава техническата подкрепа, която заслужава.

Парадокс Интерактив предлага широка гама поддръжка на уеб услуги за бизнеса, стартирайки само от 30 евро на месец.

 

 

 

Системи за управление на съдържанието – Вие редактирате и добавяте всичко