Характеристика на онлайн магазин

 

 

 

Списък с Желани продукти

Това е възможност клиентите да съставят свои собствени списъци на продуктите, които те искат да закупят. Те могат да разменят списъци с членове на семейството или приятели за да им дадат идеи за желани подаръци.

Търсене на продукт

Позволете на посетителите си да търсят продукти във вашия магазин по ключови думи от заглавията и описанията. Може да отидете една стъпка по-далеч и да имате "разширено търсене", за да се даде възможност на клиентите да търсят по цена, цвят или марка.

Множество валути

Ние можем да подсигурим възможност на клиентите да пазаруват в различни валути. Валутните курсове се въвеждат от администратор или се зареждат автоматично. Трябва само да  въведете продажна цена на продукт в собствената си валута и платформата ще свърши останалото.

Отзиви на клиентите

Позволява на клиентите да дават отзиви и мнения за всички продукти, независимо чрез обикновен текст или с рейтинг гласуване.

Потребителски вход

Предоставя на клиентите ви собствен вход в своя профила, за да направи повторните покупки още по-лесни. Те могат да влязат за да видят състоянието на техните поръчки както и да актуализират своите данни за контакт и доставка.

Административен панел

Имате възможност да добавяте, изтривате или променяте продукти или подробности за поръчка чрез администраторския панел на платформата. Имате нужда бързо да промените цена или описание на продукт? Вие имате пълен контрол, така че можете да го направите сами, без да е необходимо да се свързвате с нас.

Интеграция на раплащателни методи

Напълно интегриране на редица платежни системи като Paypal, Secpay, Protx и много други. За допълнителна сигурност могат да бъдат закупени и инсталирани SSL сертификати.

Неограничен брой продукти и категории

Ние не налагаме каквото и да е ограничение на броя на продуктите, които могат да се продават в онлайн магазина. Независимо дали се продават пет или 5000 продукта E-Commerce платформата ще работи по същия начин.

Статистика на продуктите

Осигурява възможност за следене на най-популярните и търсените продути във вашия магазин.

Отчети на продажбите

Нужни са ви отчети за продажбите, разбити по месеци? Няма проблем. Можете да генерирате различни отчети като например кои са най-продаваните продукти, от кои области на страната са по-голямата част от продажбите ви и много други.

SEO оптимизирани сраници

За нас всички наши сайтове и най - вече онлайн магазини е от изключително важно да бъдат добре индексирани и лесно откриваеми от търсачките. Може да бъдете сигурни, че всяка страница на всеки ваш продукт ще бъде правилно индексирана от търсещите машини.

Афилейт програми

Може да желаете да имате собствена афилейт схема, чрез която други магазини предлагат вашите продукти с комисионна за вас.

Купони и ваучери за отстъпки

Стимулира потребителите, които редовно пазаруват от вас чрез различни купони и ваучери за отстъпка да продължат да пазаруват или да доведат нови клиенти във вашия онлайн магазин.

Автоматично потвърждение на поръчка

Изпраща на клиента потвърдителен имейл за направената от него поръчка секунди след като я е направил без никаква намеса от ваша страна.