Месечна SEO оптимизация

 

За разлика от по-голямата част от SЕO компаниите ние вярваме, че ефективното SЕO е прозрачно и ясно видимо с резултатите.

Несъмнено Гугъл е най-популярната търсачка, с над 85% от всички търсения извършвани всеки ден. Всеки бизнес иска да бъде на първата страница на Googlе за органични резултати, измежду всички конкуренти, така че конкуренцията често е ожесточена.

Pay As You Go SEO

Често клиенти се интересуват дали могат да постигнат първата страница с резултати в Гугъл, естествено ние правим предварителни анализи дали това може да бъде направено, и само тогава когато сме уверени, че можем да постигнем резултати се съгласяваме да започнем работа.

Не може да има абсолютни гаранции в SЕO успеха и за това ние твърдо вярваме, че е по-етично оптимизацията да се извършва на месечна основа. Ние вярваме, че това е най-добрият модел за работещо партньорство, където клиентът се чувства комфортно, въз основа на ежемесечните резултати.

Преди да започнем работа по проект ние правим оценка на някои фактори: силата на конкуренцията на първата страница на Гугъл, както и степента на трудност за постигането на целите. Ние сме готови да започнем да работим само с клиенти, при които смятаме, че имаме най-малко 50% шанс за успех. И тъй като работим на месечна база, следователно не целим 12-месечен договор, понеже сме уверени в резултатите, които ще постигнем.

Защо ние от Парадокс Интерактив сме различни?

  • Без обвързващи 12 месечни договори
  • Без никакви дългосрочни предплащания за месеци напред

 

SEO оптимизация месец за месец

Ние не изискваме дългосточни авансови плащания или 12-месечен договори. След като сме изготвили анализ, който включва и изследвания за ключовите думи, ние извършваме редица други проучвания, преди да продължим напред. При правилно проучване месечните разходи могат да се изчислят за един месец напред като вие ще плащате само месец за месец без постоянен ангажимент към нас.

Ние измерваме успеха, чрез класирането на сайта ви за ключови думи или фрази, с които искате той да бъде намерен. SEO оптимизацията е пътешествие, и с наша помощ вашия сайт може да се движи нагоре в класацията седмица по седмица.

Нашата цел е да осигурим първи позиции в Гугъл за вашия сайт, колко време ще отнеме това е невъзможно да се определи, но докато вашия сайт се изкачва по стълбата на Гугъл, бъдете сигурни, че нашата SEO оптимизация работи за вашия бизнес.

Вашата оптимизация ще се управлява лично от SEO мениджър  - който ще ви консултира и ще подсигури връзки с копирайтъри за създаване на съдържание, за да се осигури оптимална ефективност на оптимизацията.

Ние постигнахме редища първи резултати за наши клиенти, ако можем да го направим за тях значи можем да го направим и за вас.

Ако искате да получите допълнителна информация или да се консултирате с нашите SEO експерти моля, пишете ни.