Оптимизация за търсещи машини

 

Нашите услуги по оптимизиране на сайтовете за търсещи машини включват проучване на ключови думи, анализ на конкуренцита, изграждане на връзки към оптимизирания сайт, публикации в портали, социални мрежи и сайтове за обяви.


Парадокс Интерактив предлага персонални услуги по оптимизация за търсещи машини. Ние никога няма да ви обещаем резултати, които не мислим, че имаме шанс за постигнем. 

Повечето SEO фирми, които ви се обаждат са убедителни и твърдят, че гарантират резултати с такава сигурност, че клиентите са готови да платят и подпишат дългосрочни договори, с които ефективно се обвързват за месеци напред.

Те често надхвърлят в обещанията си свойте възможности и след като са подписали договор, вече сте зависими от тях. Често те не постигат обещаните цели и след 6 месеца сте платили много пари и все още вашия сайт не е на първа страница в Google или дори в топ 20.

На първо място знайте, че никой от Google няма да ви се обади за да предлага SEO услуги. Те продават PPC рекламни думи и фрази, спонсорирани обяви на първа страница, но не бива да бъркате това със SEO.

В случай, че SEO оптимизацията е толкова лесен процес то всеки сайт щеше да бъде успешен. В интерес на истината това обикновено е много труден и сложен процес, а в някои случаи е просто възможно да се осигури класиране в топ десет на Google.

Ние предпочитаме да правим нещата по различен начин и сме готови да вложим правилно вашите пари. Като начало предлагаме SEO MOT (сео диагностика) на Вашия сайт, за да анализираме какви действия са необходими за да стане вашия сайт оптимизиран по правилата на търсещите машини. Все пак преди да вземете състезателна кола за рали следва да я проверим дали е готова за състезание.

 

Резултатите говорят по-силно от обещанията

Ето как работим в 8 стъпки

 • СТЪПКА 1 - БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
 • Първо трябва да обсъдим какви са вашите цели и амбиции за сайта, както и за кои ключови думи и фрази желаете да се класирате при търсене. Ние анализираме конкуренцията и степента на сложност, за да се осигури желаната от вас позиция в резултатите за предпочитаните от вас фрази за търсене и ключови думи.

 • СТЪПКА 2 - SEO MOT (диагностика)
 • Ние проверяваме вашия сайт за плътността на ключовите думи както и диагностицираме кода на сайта, за да се уверим, че тои е правилно и чисто кодиран, лесен за използване от потребителите и достъпен за индексиране от търсачките и преминаваме напред.

 • СТЪПКА 3 - ПОДГОТВИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
 • Ще ви уведомим, ако смятаме, че можем да постигнем желаните от вас цели и сме готови да работим за оптимизирането на вашия сайт. Ние приемаме като ценообразуващ фактор за ключовите думи и фрази цените на водещите търсещи машини и основно Гугъл.

 • СТЪПКА 4 - ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО MOT ДИАГНОСТИКАТА
 • Ако желаете да продължим работа след от MOT анализа, ние ще извършим всички нужни дейности съгласно предварително договорените разходи.

 • СТЪПКА 5 - ПРЕДВАЛИТЕЛЕН ПЛАН ЗА КЛАСИРАНЕ
 • Правим подробен план за класирането и проверка на местата където е класиран вашия сайт, преди да започнем дейностите генериращи посещения към него.

 • СТЪПКА 6 - ПЛАЩАТЕ ЗА 1 МЕСЕЦ
 • През първия месец ние започваме да работим по график със съдържанието и с изграждането на достатъчно "силни" връзки към вашия сайт, които ще спомогнат за придвижването му напред в класацията на Гугъл.

 • СТЪПКА 7 - НИЕ АНАЛИЗИРАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ И ВЛЯНИЕТО НА ВРЪЗКИТЕ

  След извършените дейности през първия месец ние изготвяме анализ на постигнатите резултати и ви предоставяме кратък отчет.

 • СТЪПКА 8 - ВИЕ ПЛАЩАТЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ

Ние продължаваме с работата по стъпки 6 и 7 ежемесечно докато не постигнем желаните от вас резултати. Искате резултати, както и ние,  ще имате възможността да видите резултатите от гледна точка на изкачването по позициите в Google и повишените нива на трафик от статистика за посещенията на сайта. С тези данни може да се измери стойността на нашата работа. С предвиденото заплащане месец по месец ние не ви ограничаваме с фиксиран договор за 12 месеца и може да спрете услугата или да увеличите темпото на работата когато и както пожелаете.

 

Етикети: seo оптимизация, сео, оптимизация на сайт, seo услуги, сео оптимизация, оптимизация за търсачки, seo копирайтинг, сео копирайтинг, seo оптимизация joomla, seo специалист,seo оптимизация wordpress