Други услуги

 

Кариери

 

Парадокс Интерактив ООД предлага широк спектър от свързани уебуслуги.

Лого дизайн

Логото е образът на фирмата или по-скоро, изображението, с което компанията иска да представи себе си. Това е символ, който присъства на пазара, по улиците, по рафтовете в супермаркета по целия свят. То затвърдява компанията, нейното име и професионализъм. С други думи, логото е изключително важен елемент от всеки бизнес.

Ние осъзнаваме важността на логото и сме сигурни, че можем да изпълним всички ваши изисквания по създаването му. Ние винаги приемаме предизвикателството при проектиране на лого, което ще направи компанията ви да изпъкне на фона на всички останали и да бъде по-забележима.

 

Печатни услуги

Можем да предложим на нашите клиенти и професионален офсетов и дигитален печат както и други печатни услуги.

Ние можем да изготвим за вас всякакъв вид рекламни материали - от визитни картички и флаери до специфични рекламни и канцеларски материали.

Печатни услуги:

 • Визитки
 • Папки
 • Листовки
 • Брошури
 • Промоционални карти
 • Мърчандайзинг стойки
 • Стойки за листовки
 • Скреч карти
 • Календари

Графичен дизайн

Графичен дизайн е общ термин, който обхваща различни части на визуалната комуникация. Реклама,типография,илюстрации, лого и уеб дизайн, са само няколко примера за различните области на графичния дизайн, всеки от които включва различен набор от изисквания и цели.

Нашият дизайнерски екип работи не само с творчески усет и страст,необходими за създаването на оригинални дизайни,но също така и с търговски нюх и опит.

Услуги, които предлагаме:

 • Лого дизайн
 • Уеб дизайн
 • Карикатури или илюстрации
 • Рекламни материали
 • Брошури
 • Визитки

Маркетинг за социални мрежи

Всички са запознати със Социалните мега гиганти Facebook, YouTube и LinkedIn, но какво означават те за вашия бизнес?
Facebook вече се гордее с над един милиард регистрирани потребители по целия свят.

Научете се как да стигнете до правилната аудитория за вашия бизнес и да ги превърнете в клиенти.

Facebook ви позволява да покажете и персоналната част от вашия бизнес, да докажете, че имате индивидуализъм като по този начин поддържате "топла" връзка с клиентите и ги държите в течение с дейностите развиващи се в рамките на вашия бизнес. С публикуването на снимки на Вашите бизнес или фирмени мероприятия, благотворителни участия, обществени проекти, нови офиси, персонал, награди и постижения имате възможност да комуникирате със съществуващите клиенти както и да информирате потенциалните си клиенти  за вашите бизнес мероприятия.

Създаване на бизнес Фейсбук страница:

 • Изберете категория и име на страницата, което да представя вашия бизнес.
 • Поставете свое лого или друга снимка с която хората да свързват вашия бизнес.
 • Опишете с едно изречение вашия бизнес, така че хората да могат да разберат с какво се занимавате.
 • Изберете лесен за запомняне адрес на своята страница, който може да използвате за различни рекламни материали.
 • Изберете снимка на корицата, която представлява вашата марка, продукт или услуга. Това е първото нещо, което хората ще виждат, когато посетят вашата страница.

Актуализирането на вашата Facebook страница ще обяви последните събития и като и ще ви свърже с хиляди потенциални клиенти.

YouTube вече се гордее с над 2 милиарда гледани клипа ВСЕКИ ДЕН

Основана през февруари 2005 г. и сега собственост на Google, YouTube е най-популярният онлайн видео портал, който позволява на милиони хора да гледат и да публикуват снимани от тях видеоклипове. YouTube предоставя възможност хората да се свързват, информират и вдъхновяват едни други по целия свят и действа като платформа за разпространение за оригинални идеи на малки и големи рекламодатели.

Хората гледат над 2 милиарда видеоклипа на ден в YouTube и качват стотици хиляди видеоклипове дневно. В действителност, всяка минута, 24 часа видео е качено в YouTube.

YouTube потребителите има широк възрастов диапазон, 18-65, равномерно разпределени между мъже и жени и обхващат всички части на света. Петдесет и един процента от потребителите посещават YouTube седмично или по-често и 52% от 18 до 34 годишните потребители често споделят видеоклипове с приятели и колеги. С такава голяма и разнообразна потребителска база, YouTube предлага за всекиго по нещо.

Фирмите могат да използват YouTube да публикуват "как да" видеа, за да отговорят на често задаваните въпроси на клиентите. Google от скоро направиха възможно и спонсорирано платено видео  което подобно на Adwords може да излиза на първа страница в резултатите. Можете също така да създадете свой собствен YouTube канал, чрез който да заредите всичките си видеа директно в сайта си.

LinkedIn

Близо 200 милиона управляват своята професионална идентичност чрез LinkedIn.  Тази професионална мрежа е най-добрият начин да се свържете с професионалисти от вашата или друга сфера на бизнеса.

LinkedIn представлява мрежа за професионални лица, консултанти, преподаватели, специалисти в различни области, собственици на бизнес и др. по целия свят.

След създаване на личен профил там може да публикувате последните новини, събития и да се потърсите съмишленици, които споделят общ интерес. Можете да приемете или откажете покани за приятелство, както и да отправяте такива.

 

Уеб консултации

Консултации за уеб бизнес - "Объркани сте и имате нужда от помощ?

В случай, че имате нужда от по-подробни консултации и професионални съвети можем да предоставим консултантски услуги на бизнеса и в сътрудничество с водещи бизнес консултанти на медународната консултантска партньорска мрежа www.brain-consultancy.com. Част от услугите, които може да ви предложим са:

 • Формиране на идеи за уеб бизнес;
 • Уеб планиране;
 • Уеб маркетинг;
 • Проектиране на системи.

Парадокс Интерактив ООД може да организира консултантски срещи за обсъждане на вашите изисквания. В случай, че желаете да насрочим среща с вас, можете да се свържете с нас от тук.

Регистрация на домейни

Какъв домейн да изберете? - .cоm, .net, .bg или всички?

Трябва ли да вземате под внимание и други разширения като .tv или .org

Парадокс Интерактив ООД предлага ниски цени за регистрация на домейн имена. Ние можем да се извършим предварителен анализ за да се определи кое е най-доброто име на домейн за вашия уеб бизнес, за да се гарантира неговото открояване и най-голям шанс да получи органично класиране.

Нашата уникална комбинация от уеб дизайн, уеб програмиране и SEO услуги ни поставя в уникалната позиция да предоставяме добри съвети, което ни прави максимално ефективни за нашите клиенти.

 

SSL Сертификати

SSL е сертификат за сигурност, който се закупува и инсталира. Такива мерки за сигурност най-често се използват в платформи за електронна търговия, за да се осигури спокойствие на потребителите, като ги уверява, че сайтът е удостоверен със сертификат за сигурност и могат спокойно да преминат през стъпките на обработка на плащания. Използването на SSL сертификат се налага и при внедряване на директни плащания с дебитна или кредитна карта, тъй като е едно от изискванията за издаване на виртуален пос терминал. 

SSL сертификата не е от съществено значение, но е допълнителна мярка за сигурност и способ за спечелване на доверието на клиентите. Той се показва на началната страница и в долния ъгъл на браузера по време на процеса на плащане, като това убеждава клиентите, че системата е стабилна и сигурна.

Искате ли да разберете повече за SSL сертификатите? Свържете се с нас.

 

Хостинг

Ние предлагаме споделен или собствен хостинг, чрез водеща българска уеб хостинг компания. Ние осигуряваме стабилна услуга с множество възможности гарантиращи сигурността на вашия сайт и неговата 24/7 видимост.