Уеб дизайн и разработка

 

Проекти

 

Ние предлагаме висококачествен уеб дизайн и ориентирани към резултатите конкурентни решения, който да доведат вашия бизнес до успешно интернет присъствие.

Мисията на нашите уеб разработчици и екипа от графични дизайнери, е да създаде уникално за вас решение използвайки своите технически умения и творчески усет. Това което прави нашия екип от разработчици уникален е сериозният им опит в SEO оптимизацията. Това улеснява процеса, защото използвайки своите знания по време на разработка те правят вашият сайт или уеб приложения „Оптимизирано за Google”. web design Paradox Interactive

Paradox Interactive ви предоставя комбинация от уеб услуги, за да се гарантира, че вашия сайт не само изглежда добре, а ще бъде програмиран по всички световни стандарти на www.w3.org

Още на първоначалната среща, ние обсъждаме с клиента рамките на проекта и очертаваме отговорностите и на двете страни. Парадокс Интерактив има за цел да изработи за вас уеб сайт, който представя вас и вашия бизнес с интуитивна за потребителя навигация, професионален дизайн и оптимизиран код.

Нашата експертиза и опит в изграждането на стотици уебсайтове ни дава съществен опит в областта на Интернет и онлайн продажбите (при е-магазините). Ние ще ви съветваме и ще ви насочим към това, което ще трябва да се направи, за да продавате успешно своя продукт или услуга и ще ви помогнем тя да достигне до целева аудитория.

Е-търговия

Нашата платформа за електронна търговия е модифицирана с редица подобрения през последните години така, че да отговори на клиентските изисквания за интуитивен интерфейс, бързина и възможност за лесно обвързване с редица други системи и модули.

Управлявана от база данни, системата се състои от категории, под категории или услуги с потребителска кошница, поръчка с плащане и интеграция на най-големите доставчици на платежни услуги, за да се осигури безпроблемно плащане и доставка на продукта. Самостоятелно управление, чрез административен панел дава възможност на собственика на магазина, да добавя, редактира или изтрива продукти, да следи и обработва поръчки и като цяло да управлява напълно собствения си он-лайн магазин.

Можете да видите поръчки, плащания, клиентска база данни, печатни известия за доставка, фактури и отчети. Клиентският профил е защитен с парола. Възможност за автоматизирано изпращане на имейли до клиентите (newsletter).

Можете да прочетете повече за разработваните от нас електронни магазини тук.

Среден и голям бизнес сайт

За разлика от по-горния вариант тук има възможност за много повече интерактивни елементи като видео, анимации, изтегляне на файлове, различни анкетни форми за клиентите и др.

Малък бизнес сайт

Това е уебсайт от 5-10 страници, подходящ за предоставянето на различни услуги разполагащ с галерия, информация за вашата фирма или бизнес, информация за услугите, които предлагате и контактна информация. За този тип сайтове може да бъде използвана CMS (система за управление на съдържанието), за да може вие изцяло да управлявате и обновявате вашия сайт или в случай, че не се налага често да бъдат нанасяни промени по сайта, може да разработим изцяло кодирани от нас, при който промените се извършват от нашия екип.

Ние не правим евтини сайтове - правим ефективни такива

В случай, че търсите евтин шаблонен уеб сайт Парадокс Интерактив не е компанията за вас. Всеки един дизайн при нас е уникален спрямо нуждите на клиента.
Това означава качествено изработен уеб сайт с чиста архитектура и код, одобрен по W3C стандартите и един уникален за вашия бизнес дизайн.

Ако вие търсите качествено изработен сайт, който да е добре оптимизиран за Google и останалите търсещи машини то ние сме правилният избор.