Платформа за електронно обучение
за университети и колежи

 
 

Национална конференция по електронно обучение във висшите училища

Ние сме специализирана компания, която отговаря на всички ваши нужди свързани с решенияза електронно дистанционно обучение. Ние работим с университети, колежи, цетрове за професионално обучение и други обучителни организации, като предоставяме персонализирана експертна консултация, проектиране, разработка, внедряван, обучение и поддръжка в областта на платформите за онлайн електронното дистанционно обучение. Предлагаме голям набор от иновативни инструменти за електронно обучение (e-Learning), които разширяват границите на преподаване и учене.
Ние сме млад и професионален екип от експерти с повече от десет годишен опит в ИТ осигуряването на обучителни институции.

Консултации и специализирани услуги

С повече от десет години опит в електронното обучение и разнообразени уеб проекти, ние предлагаме експертни съвети по всички аспекти на електронното обучение в редица сектори.

Дори това да е вашият първи сблъсък със света на електронното обучение или вече имате стратегия за електронно обучение, ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да изготвим и реализираме проект за е-обучение, който да отговаря напълно на вашите нужди .

Ние ще ви помогнем да:

 • Да определите подходящи стратегии за стартиране на електронното обучение във вашата образователна иституция;
 • Да изберете подходящи на вашите изисквания технологии;
 • Да създадете среда за изцяло електронно обучение или да внедрите модел за смесено обучение;
 • Да бъдете в крак с новите тенденции в електронно обучение, свързани с технологии, софтуер, уеб системи и др;
 • Да изберете подходящи системи за управление на обучението;
 • Да имате постоянна и навременна подкрепа при възникнали проблеми, свързани с електронното обучение.

Основни предимства на системата за електронно обучение

 • Ефективност на разходите
 • Поддръжка за всички видове учебни дейности и смесени учебни програми
 • Богата функционалност,включително тестове, самостоятелни работи, казуси, форуми, анкети, викторини и чат стаи
 • Високо ниво на сигурност
 • Поддръжка на множество езици
 • Лесна за използване и популярна сред голям брой учащи и преподаватели
 • Управление на оценките, текущо и крайно оценяване, задаване на процент тежест за всеки компонент и директно отпечатване на протоколи 
 • Интеграция със съществуващати университетски системи
 • Поддръжка на съдържание от трети страни (SCORM пакети)

Разработка на платформа за електронно обучение

Екипът на Парадокс Интерактив ООД е с богат опит във внедряването на системи за електронно дистанционно обучение и учебни ресурси за широк спектър от клиенти и в широк спектър от дисциплини и области.

Нашият процес на разработка:

1 Развитието на проекта започва със среща, на която се обсъждат идеи и изисквания на клиентите за да се очертаят възможните решения. На този и всеки по-късен етап, опитът на екипа на Парадокс Интерактив ООД се използва за избягване на непредвидени детайли, а също и за да се гарантират на клиента точните разходи, и че поставените цели по администрацията и използваемостта са изпълнени.

2 След тази първоначална среща, екипа на Парадокс Интерактив ще изготви техническо задание на проекта, за да може да очертае свързаните с това разходи.

3 След тази стъпка при развитието на проекта се внедрява системата за електронно обучение и започва процеса на настройка на системата и конфигурирането и спрямо реалните условия на работа в обучителната институция. Този процес се повтаря в няколко цикъла, в които поетапно се включва цялата администрация на обучителната институця, преподавателите/лекторите и избрана целева група от студенти/курсисти. Този подход осигурява най-доброто решение като намалява времето, необходимо за завършване на проекта.

4 След като проектът е завършен и системата е в употреба, ние оставаме в тесен контакт с клиента, за да се гарантира, че всички възникнали проблеми, се отстраняват бързо и служителите в администрацията, преподавателите и студентите са подпомагани при използването на системата за електронно обучение.bbb-overview-bg

 

Етикети: e-learning, софтуер за онлайн обучение, уеб базиран софтуер за обучение, виртуалната класна стая, система за електронно обучение, платформа за онлайн обучение, Уеб базиран софтуер, софтуер за онлайн обучение, фирмено обучение, elearning